Preventief en curatief onderhoud

Een wagen zonder zorgen begint met goed onderhoud.

Preventief Onderhoud

Vanuit de ervaring van industrieel onderhoud weten we dat preventief onderhoud u veel zorgen en kosten kan besparen. Wij volgen dan ook de voorschriften van de autoconstructeurs om u zorgen en kosten te besparen.  Op sommige oude wagens heeft dit echter weinig zin en wordt, in overleg met u, het onderhoudsschema aangepast aan de realiteit. Het onderhoud omvat meestal verversen olie, nazicht remmen, batterij, ruitenwissers, banden, airco, uitlaat, schokdempers, koppeling, distributieriem, staat van de carosserie.

Ook voor grotere werken zoals vervanging van een koppeling of een distributieriem  ben je bij RGMotors in Roeselare aan het juiste adres.

Curatief Onderhoud

Hoe ouder de wagen en hoe meer kilometers op de teller, hoe meer risiko op een onvoorziene breuk.  We doen er alles aan om dit te vermijden, maar soms slaat het noodlot toe.  Geen paniek. Met de App van RGMotors kan je gemakkelijk zien wat de betekenis is van het rood licht op het dashboard van jouw wagen.  Bel naar RGMotors en we helpen je graag verder.  Ben je in de streek van Roeselare, dan kunnen we jouw en je wagen komen ophalen en ook een vervangwagen brengen.  Ben je iets verder weg, dan zijn Touring of VAB misschien de juiste oplossing.  Gebeurt dit te vaak?  RGMotors geeft je gratis advies over de levensverwachting van jouw wagen.  Misschien wordt het tijd om eens in de toonzaal van RGMotors te kijken voor een opvolger?

Onderhoudsbeurt in plannen

Tijd voor de onderhoudsbeurt van jouw wagen?  Neem contact op met RGMotors in Roeselare.   We plannen jouw onderhousbeurt in functie van jouw noden.  Je kan het ook zelf inplannen via de website of via de RGMotors App, of door ons op te bellen of gewoon binnen springen.

Onze openingsuren zijn aangepast om jouw het leven gemakkelijker te maken.  We zijn er van 's ochtends vroeg om 7u30 tot 's avonds laat om 19u.

Wat nu?

Tijdens de onderhousbeurt kom je niet vast te staan.  Je kan gratis met de fiets of de elektrische bakfiets op stap.  Moet je iets verder, dan kan je gebruik maken van onze elektrische Volkswagen E-Up als vervangwagen.  We hebben ook een Volkswagen Caddy met 7 plaatsen als vervangwagen beschikbaar.  Wil je er een leuke uitstap van maken, gebruik dan onze Audi Cabrio als vervangwagen.

Heb je tijd of koester je jouw wagen?  Blijf gezellig bij RGMotors met een kopje koffie of iets fris, terwijl wij het werk aan jouw auto uitvoeren.