Werkplaats

Bij RGMotors beschikken we over een professionele, uitgebreide werkplaats waar we u op veel verschillende gebieden een uitgebreide service kunnen verlenen. Onze zeer goed opgeleide monteurs volgen regelmatig cursussen en zijn hierdoor in staat om alle merken auto’s te voorzien van het onderhoud wat ze nodig hebben. Of het nu gaat om een oldtimer of een zeer moderne auto, het kan bij RGMotors. Kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons belangrijk.  

 

Preventief en curatief onderhoud

Vanuit de ervaring van industrieel onderhoud weten we dat preventief onderhoud u veel zorgen en kosten kan besparen. Wij volgen dan ook de voorschriften van de autoconstructeurs om uw zorgen en kosten te besparen.

 

Op sommige oude wagens heeft dit echter weinig zin en wordt, in overleg met u, het onderhoudsschema aangepast aan de realiteit.  

 

Ook voor grotere werken zoals vervanging van een koppeling of een distributieriem  ben je bij RGMotors aan het juiste adres.  Meer info over auto onderhoud.

 

Periodieke keuringen

Is de jaarlijkse autokeuring een bron van stress of last? Indien gewenst verzorgt RGMotors de keuring van uw auto of doen we een preventief nazicht. Mochten er mankementen naar voren komen dan zullen wij u hier altijd van op de hoogte brengen en de eventuele kosten met u overleggen.  Meer info over de autokeuring.

 

Verhuur

De meeste mensen hebben voor dagdagelijks gebruik genoeg aan een kleine wagen, maar hebben soms behoefte aan een tweede wagen of een grotere wagen voor een uitstap, een verhuis, een grote aankoop, enz.

 

Om je mobiliteit op maat van klanten mogelijk te maken deelt / verhuurt RGMotors in Roeselare een aantal wagens.  Momenteel hebben we drie wagens te huur.

 

Opfrisbeurt

Zin om je wagen van binnen en buiten op te frissen? Ook dit kan RGMotors voor jou uitvoeren. De showroomglans terug? Of hangt er een onaangename geur? Een dieptereiniging van het interieur is voor jou de oplossing! 

 

Ongeval of pech?

Geen paniek. We hopen dat het jou nooit overkomt, maar het kan ons helaas allen overkomen. Bel RGMotors op ons noodnummer 0492 – 255 255 en we helpen je graag verder. 

Werkplaats 1.jpg
Werkplaats 2.jpg
werkplaats 3.jpg